محیط کشت مانیتول سالت آگار (MSA) کندا لب بسته 500 گرمی
محیط کشت مانیتول سالت آگار (MSA) کندا لب بسته 500 گرمی
محیط کشت مانیتول سالت آگار (MSA) کندا لب بسته 500 گرمی،یک محیط کشت انتخابی-افتراقی است. این محیط دارای نمک و قند مانیتول است که به ترتیب باعث انتخابی و افتراقی بودن آن می شود. همچنین وجود پپتون و عصاره گوشت در این محیط کشت منابع نیتروژن، ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه لازم برای رشد باکتری ها را فراهم می کند. باکتری هایی می توانند در چنین محیطی رشد کنند که اولا مانیتول را تخمیر نمایند و ثانیا در مقابل غلظت زیاد نمک طعام مقاوم باشند. استافیلوکوک های بیماری زا دارای این خاصیت می باشند. کلنی استافیلوکوک پاتوژن به دلیل تخمیر قند مانیتول، هاله زردی که در این محیط کشت ایجاد می کند. مانیتول سالت آگار یک محیط کشت مهم در آزمایشگاه های تشخیص طبی محسوب می شود زیرا باعث مشخص شدن میکروب های پاتوژنیک در یک دوره کوتاه از زمان می شود.
معرفی محصول
- محیط کشت مانیتول سالت آگار
-
Mannitol Salt Agar (MSA)
- حجم 500 گرم
- برند CondaLab
- ساخت کشور اسپانیا
کاربرد MSA
- برای جداسازی انتخابی و تمایز استافیلوکوکوس اورئوس از نمونه های بالینی استفاده می شود.
- همچنین برای شمارش استافیلوکوک ها در مواد غذایی و لبنیات استفاده می شود.
- این محیط همچنین در راهنمای تجزیه و تحلیل باکتریولوژیک برای آزمایش لوازم آرایشی گنجانده شده است.
- همچنین در بررسی باکتریولوژیکی آب استخر، آبگرم و آب آشامیدنی با استفاده از فیلتراسیون غشایی استفاده می شود.
ترکیب مانیتول نمک آگار (MSA)
Ingredients | Gms / Litre |
Pancreatic Digest of Casein | 5.0 gm |
Peptic Digest of Animal Tissue | 5.0 gm |
Beef Extract | 1.0 gm |
Sodium Chloride | 75.0 gm |
D-Mannitol | 10.0 gm |
Phenol Red | 0.025 gm |
Agar | 15.0 gm |
Total | 111. 025 gm |
آب مقطر = 1000 میلی لیتر